"Happy School" projemizde iyilik zamanı:

Okulumuzda yürütülen etwinning projemizde Mart ayı etkinlikleri "İyilik Çarkı" ile devam ediyor.  Farklı ülke ve okullardan proje öğrencileri iyilik çarkını çevirip kendilerine gelen iyiliği yapıyor. Okulumuz proje öğrencileri de mentör öğretmenleri Hanife Kar Akyüz danışmanlığında iyilik çarkını çevirip "hayvan besleme,çiçek sunumu, hediyelesme, bitki ve çiçek sulama, kadınlar günü için poster hazırlama" etkinliklerini yaparak kendilerine gelen iyilikleri gerçekleştirdiler.

''Happy School'' Projemizin Şubat Ayı Etkinlikleri:

Türkiye-Lübnan- Azerbaycan'dan 13 farklı okul ve öğretmenler tarafından yürütülen ''Happy School'' eTwinning projemizin şubat ayı etkinlikleri okulumuzun proje danışmanı İngilizce Öğretmeni Hanife Kar Akyüz'ün mentörlüğünde proje öğrencileri tarafından yapılmaya son hızla devam ediyor. Bu kapsamda ''Güvenli İnternet Günü'' öğrenciler tarafından yapılan kodlama etkinliğiyle okulumuzun eTwinning panosunda sergilendi. Ayrıca ''Bir Fidan Bir Dünya''etkinliğinde proje öğrencileri tarafından okul bahçemize fidan dikimi yapıldı, yeşile ve doğaya verilen önem vurgulandı. Öğrencilerimize ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Okulumuzun hazırlamış olduğu 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı İlçe Kaymakamımız Sayın Yusuf Ziya Yaktı'nın teşrifleriyle ve İlçe Protokolünün katılımlarıyla Gülnar Şehit Ertuğrul Ulupınar Kültür Merkezinde düzenlenmiştir. Programımıza katılan tüm misafirlerimize, programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

HAPPY SCHOOL ETWİNNİNG PROJEMİZ

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda 1. seçilen afişler

Okul Sağlığı Hizmetleri

Ekm

''Kim bana bir defa salat getirirse, Allah da ona on salat getirir ve on günahını affeder; on derece yükseltir.''(Nesevi, Sehv, 55)

Ekm

Cumhuriyetin 100. yılında öğrencilerimizle ilçemizde bulunana Meydancık Kalesinde cumhuriyet bayramını coşkuyla kutladık.

Haz

Okul tanıtımı kapsamında  100.Yıl İlkokulu ve Ortaokulunda öğrencilerimizi okulumuz hakkında bilgiler vererek tanıtımda bulunduk.

Haz

Okul tanıtımı kapsamında  Cumhuriyet Ortaokulu ve Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerimizi okulumuz hakkında bilgilendirerek tanıtım yaptık.

Haz

Okul tanıtımı kapsamında Atatürk İlkokulu ve Ortaokulunda öğrencilerimizi okulumuz hakkında bilgilendirerek tanıtım yaptık.

Haz

Okul müdürümüz Süleyman BARUT ; okulumuza vermiş olduğu maddi ve manevi desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız sayın Alpaslan ÜNÜVAR 'a okulumuz adına teşekkür plaketi takdim etmiştir.

Dün , bugün ve yarın eğitime her zaman destek veren Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz.

May

Nisan- Mayıs ayı kalite takip sistemi faaliyetleri kapsamında öğrencilerle Merkez Ulu Cami'ine sabah namazına gittik.

May

Nisan- Mayıs ayı kts faaliyetleri kapsamında ''tartışarak anlıyoruz'' münazara etkinliği, kırk kavram kırk şair kırk şiir etkinlikleri gibi öğrencilerin düşünce dünyalarını zenginleştiren şiir, hitabet ve sunuculuk becerilerine katkı sağlayacak edebi faaliyetler düzenlenmiştir.