Etiket Sonuçları: eTWİNNİNG

May

9 Mayıs eTwinning Günü: Okulumuz ingilizce öğretmeni Hanife Kar Akyüz danışmanlığında yürütülen "Happy School "  eTwinning projemizde 9 Mayıs eTwinning Günü coşkuyla kutlandı.  9 Mayıs eTwinning Günü kapsamında hazırladığımız online bulmaca etkinliğimize 3 ülke, 13 proje danışman öğretmeni ve 100'lerce öğrenci  öğretmen ve idareci katıldı.  Değerli katkıları için İlçe Milli Eğitim kurum amirlerimize, Mersin eTwinning İl Koordinatorümüze, eTwinning ilçe temsilcimize, okul müdürlerimize, öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz. Etkinliğimize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.  https://heyzine.com/flip-book/eb3c35a9f8.html

"Happy School" projemizde iyilik zamanı:

Okulumuzda yürütülen etwinning projemizde Mart ayı etkinlikleri "İyilik Çarkı" ile devam ediyor.  Farklı ülke ve okullardan proje öğrencileri iyilik çarkını çevirip kendilerine gelen iyiliği yapıyor. Okulumuz proje öğrencileri de mentör öğretmenleri Hanife Kar Akyüz danışmanlığında iyilik çarkını çevirip "hayvan besleme,çiçek sunumu, hediyelesme, bitki ve çiçek sulama, kadınlar günü için poster hazırlama" etkinliklerini yaparak kendilerine gelen iyilikleri gerçekleştirdiler.

''Happy School'' Projemizin Şubat Ayı Etkinlikleri:

Türkiye-Lübnan- Azerbaycan'dan 13 farklı okul ve öğretmenler tarafından yürütülen ''Happy School'' eTwinning projemizin şubat ayı etkinlikleri okulumuzun proje danışmanı İngilizce Öğretmeni Hanife Kar Akyüz'ün mentörlüğünde proje öğrencileri tarafından yapılmaya son hızla devam ediyor. Bu kapsamda ''Güvenli İnternet Günü'' öğrenciler tarafından yapılan kodlama etkinliğiyle okulumuzun eTwinning panosunda sergilendi. Ayrıca ''Bir Fidan Bir Dünya''etkinliğinde proje öğrencileri tarafından okul bahçemize fidan dikimi yapıldı, yeşile ve doğaya verilen önem vurgulandı. Öğrencilerimize ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.