May

Nisan - Mayıs ayı KTS faaliyetleri kapsamında Okulumuz pansiyonunda öğrencilerimizin etüt saatleri dışında da istedikleri saatlerde etüt yapabilmeleri için etüt odası oluşturulmuştur

May

Nisan - Mayıs ayı KTS faaliyetleri kapsamında Temel eğitime bağlı 4. Sınıf öğrencilerine dönük olarak, imam hatip ortaokullarının sunmuş olduğu imkanları, mezunlarının başarılarını içeren bilgilendirici afiş ve tanıtım çalışmaları yapılmıştır.

May

Ögep kapsamında okulumuz Meslek dersleri öğretmenimiz Ali GÜNGÖR '' Mezun öğrencilerin üst öğrenime yerleşme süreçlerinin takibi '' konusunda öğretmenlerimize sunum yapmıştır.

May

Ögep kapsamında okulumuz Tarih dersi öğretmenimiz Gülay ATEŞ '' Eğitim, bilim, medeniyet ve kültürel mirasımız hususunda farkındalık faaliyetleri '' konusunda öğretmenlerimize sunum yapmıştır.

May

Ögep kapsamında okulumuz Türk Dili ve Edebiyat dersi öğretmenimiz Veysel YILDIZ '' Öğrencilerin ilgi, istidat ve kabiliyetlerinin keşfedilmesi, etkili rehberlik ve doğru yönlendirme ''  konusunda öğretmenlerimize sunum yapmıştır.

May

Ögep kapsamında Matematik Dersi öğretmenimiz Ali ERDEM "Eğitim alanında veya branşlar bazında özgün çalışması ve örnek uygulaması olan öğretmenlerle tecrübe paylaşımı " konusunda öğretmenlerimize sunum yapmıştır.

May

Okul müdür yardımcımız Emre BURKUT, Nisan Mayıs ayı yögep faaliyetleri kapsamında '' maliye,finans,bütçeleme,harcama kalemleri, harcama iş ve işlemleri,donatım iş ve işlemleri, fatura iş ve işlemleri,yolluk-yevmiye-harcırah iş ve işlemleri (ödenek talebi, ödenek aktarılması, ödeneklerin gönderiliş şekli, pansiyon ücretleri, ödeneklerin kullanılması, öğrencilere yapılan sosyal yardımlar, pansiyon gelir-gider '' bütçe'' cetvelinin hazırlanması,e-pansiyon uygulaması) hakkında okul idarecilerimize bilgilendirme toplantısı yapmıştır.

May

Okulumuz İnglizce Öğretmenimiz Fidan Karaman Dilek öğretmenimizin yürüttüğü E-Twinning Projesi kapsamında öğrencilerimizle birlikte Kariyer Atölyeleri okul panomuzu hazırladık.

May

Okulumuz İnglizce Öğretmenimiz Fidan Karaman Dilek öğretmenimizin yürüttüğü E-Twinning Projesi kapsamında öğrencilerimize Kariyer Atölyeleri çalışması yapılarak meslekler tanıtılmıştır.

"Doğaya Dönüş" İsimli eTwinning Projesi Tamamlandı

Okulumuz Matematik Öğretmeni Kadir MÜTİŞ, İngilizce Öğretmeni Fidan Karaman DİLEK ve Türkçe Öğretmeni Ayşe AKTOPRAK'ın üyesi olduğu Doğaya Dönüş eTwinning projesi ortaokul öğrencilerimizle yürütülmüştür. Türkiye'nin de katıldığı Green Deal (Avrupa Yeşil Mutabakatı) in da teşvik ettiği çevresel sürdürülebilirlik ve sorumluluk bilincini , farkındalığını öğrencilerimizde oluşturmak ve arttırmak hedeflenmiştir. Öğrencilerimizin web 2.0 araçlarını etkin bir şekilde  kullanarak teknolojik yeterliliklerini ve yaratıcılıklarını artırmaları akranlarıyla iletişim kurma becerilerini geliştirmelerine katkı sağlanmıştır.

Mazi'den Ati'ye Yaşayan Kültürümüz" adlı eTwinning projesi tamamlandı

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Ayşe AKTOPRAK ve Matematik Öğretmeni Kadir MÜTİŞ'in üyesi olduğu "Mazi'den Ati'ye Yaşayan Kültürümüz" adlı eTwinning projesi ortaokul öğrencilerimiz ile yürütülmüştür. Mazi'den Ati'ye Yaşayan Kültürümüz eTwinning projesi ile öğrencilerimize geçmişten geleceğe bizi biz yapan kültürel değerlerimizi tanıtmak ve gelecek kuşaklara ilham kaynağı olmak hedeflenmiştir. Öğrencilerimizin Web 2.0 araçlarını etkin kullanarak teknolojik yeterliliklerini ve yaratıcılıklarını arttırmalarına, öğrencilerimizin akranlarıyla iletişim kurma becerilerini geliştirmelerine katkı sağlanmıştır.

Mart ayı YÖGEP etkinlikleri kapsamında okul müdür başyardımcımız tarafından idarecilerimize '' Kurumda etkili ve pozitif bir iletişim süreci oluşturma,problem çözme teknikleri, çatışma risk ve kriz yönetimi, öfke ve stres ile başa çıkma yolları '' konusunda sunum yapılmıştır.

Mesleki Uygulamaya katılacak öğrencilerin hazırbulunuşluklarını desteklemek amacıyla Fatiha süresi, namaz süreleri,Fatiha süresi ve Yasin süresi ve aşırlar tecvid kurallarına uygun bir şekilde okutulmuştur.

Öğretmenimiz Mustafa IŞIK '' Peygamberimizin eğitim öğretim yöntemleri '' konusunda sunum yapmıştır