Gülnar Kültür Merkezinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programımızı gerçekleştirdik. Aziz Şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz.

Öğrencilerimize TYT - AYT performans değerlendirme çalışması uyguladık ve sonuçları branş öğretmenlerimiz ile değerlendirdik.

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'mızın Kabulü programı düzenlenmiştir.

Ock

Yögep kapsamında '' Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.a.v) 'in insanlarla iletişimi, sosyal ilişkileri, eğitimdeki temel ilke ve metotları ile yönetim anlayışı ve uygulamaları '' hakkında okul müdür yardımcımız  Fatih Mehmet ŞİMŞEK  okul idaresine sunum yapmıştır.

6. Sınıf öğrencileriyle yaptığımız Destek ve Hareket Sistemi deneyi

5. Sınıf öğrencilerle yaptığımız Ay'ın evreleri etkinliği

Ara

Dikkat: Kitap okumak cahilliğinize zarar verebilir. (Franz Kafka)

Kütüphane, bir okulun kalbidir; kalp atmazsa ruh da beden de ölür.

Öğrencilerimizin haftalık kitap okuma etkinliği okulumuzun Z Kütüphanesinde devam etmektedir. İlçemizde kitap okumak isteyen öğrencilerimize ve halkımıza kütüphanemiz her zaman açıktır.

Ara

Hedef 2022 kapsamında okulumuz 8 ve 12.Sınıf öğrencilerine okul rehber öğretmenimiz Abdullah OYMA tarafından  "Zaman Yönetimi" sunumu yapılmıştır.